Tror du dette er en kokebok med sjømat fra Nord-Norges beste kokker? Da har du rett. Tror du dette er en faglig orientert bok med lettleste tekster fra de skarpeste hodene i landet? Du har helt rett i det også. Tenker du at du trenger mer kunnskap om vår kystkultur, om sjømat- og fiskerinæringene? Vil du bli inspirert til å bruke mer av havets gull og sølv i matlagingen? I denne boken får du alt dette. Havet. Mat, makt og meninger er en skattekiste fra havet. Og en hyllest til vår lange kyst. Les. Lag sjømat. La deg engasjere. 19 tekster av: Carsten Smith, Arne O. Holm, Elisabeth Aspaker, Helga Pedersen, Heidi Lindkvist Holmgren, Arild Buanes, Ragnar Tveterås, Gunnar Grytås, Gaute Eiterjord, Pål Christensen, Egon Holstad, Nils Torsvik, Bente Aasjord, Geir Ove Ystmark, Kriss Rokkan Iversen, Ola Bremnes, Bjørn Hersoug, Petter Holm/ Edgar Henriksen, Veronica Melå 4 intervjuer med: Trude Borch/ Knut Hansvold/ Jørn Eirik Johnsen, Jens Stensen, Knut-Harald Nygård/ Reidar Nilsen og Roger Hansen. 60 oppskrifter på sjømat av: Kim-Håvard Larsen, Sigrid Rafaelsen, Lasse Berg Jensen, Ørjan Thomassen, Johan Port, Thomas Weickert og Anders Sletten. 81 fotografier fra den nordnorske kysten av: Ingun Alette Mæhlum, Stian Klo, Audun Rikardsen, Veronica Melå og Tommy Simonsen. Matfotografier av: Harriet Olsen.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788299858113
Publisert
2015
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Utenfor allfarvei
Vekt
1374 gr
Høyde
257 mm
Bredde
213 mm
Tykkelse
35 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
368

Redaktør