En familiehistorie om mat, kjærlighet og kokeglede. Boken er et samarbeidsprosjekt mellom gjestekokkene i familien Skjåk-Bræk og Ansnes Bryggers kjøkken på Hitra, ved Ola og Helene Skjåk-Bræk og restaurantens kokker. Den er delt inn i sesonger og den har en egen del for tilbehør. Dessertene som er med er gode og verdt å prøve. Boken samler opp en families mest brukte og elskede retter, og et stort utvalg av restauranten Ansnes Bryggers meny.
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788293071372
Publisert
2021-10-20
Utgave
1. utgave
Utgiver
Forlaget Vindfang
Vekt
1650 gr
Høyde
290 mm
Bredde
230 mm
Dybde
33 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
343
Sjanger
Faglitteratur
Forfatter