I denne inspirerende kokeboka viser Kristoffer Tvilde hvordan du kan planlegge smartere, bruke opp maten og kutte i matbudsjettet, uten å gå på bekostning av smaken.

Med ferdige middagsplaner, budsjetter og handlelister for ti uker blir det enkelt å komme i gang. Du får oppskrifter til fem middager i uka – for fire personer – med makspris på 600 kroner. Rettene er varierte, næringsrike og superfristende.

I tillegg til å sørge for mindre matsvinn og et sunnere kosthold, vil denne boken gi deg bedre oversikt i hverdagen. Boken inneholder også en rekke tips og triks. Visste du at det med enkle grep er mulig å forvandle matrester til rengjøringsmidler?

Enkel, digg og rimelig hverdagsmat – uten å kaste restene!

Kristoffer Tvilde står bak suksesskontoen @krisslovesfood, hvor han deler budsjettvennlige og inspirerende oppskrifter med sine over 180 000 følgere.

Les mer

Spis godt, spar penger – og reduser matsvinnet!


Produktdetaljer

ISBN
9788205621046
Publisert
2026
Utgave
1. utgave
Utgiver
Gyldendal Norsk Forlag AS
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Sjanger
Faglitteratur

Forfatter