Golfregelene i tekst og bilder er en offisiell publikasjon fra R&A og Norges Golfforbund, spillets styrende organ. Denne boken inneholder samtlige regler revidert per 1. januar 2012, sammen med over 100 illustrasjoner som gjør det lettere å forstå spillets regler, med spesiell vekt på de situasjoner som skaper de største problemer for golfere på alle nivåer. Hindringer, bunkere, utenfor banen, mistet ball, uspillbar ball, vannhindre, løse naturgjenstander og tilfeldig vann - det er bare noen av de reglene som er illustrert og forklart i denne uunnværlige håndboken. Berømte regelepisoder og svar på ofte stilte spørsmål, FAQ, bidrar til å øke forståelsen. Golfreglene i tekst og bilder gir deg klare visuelle svar på dine og andres regelproblemer som oppstår på banen.
Les mer
Boken inneholder samtlige golfregler oppdatert pr. 1. januar 2012. Den illustrerer også situasjoner som skaper vansker for spillere på alle nivåer, som for eksempel hindringer, bunkere, utenfor banen, mistet ball og uspillbar ball, vannhindre, løse naturgjenstander og tilfeldig vann.
Les mer
Forord av Christopher J. Hilton. Feil i undertittel: Den ofisielle, illustrerte guiden til golfreglene.Tidligere utgitt av Notabene forlag, 2008. På ryggen: Norsk idrettshistorie

Produktdetaljer

ISBN
9788299861496
Publisert
2012-05-14
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Norges golfforbund
Vekt
670 gr
Høyde
260 mm
Bredde
196 mm
Dybde
13 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
192