Boka er skrevet for programfaget Kosthold, ernæring og helse, Vg2 kokk- og servitørfag. Målet med boka er at du skal se sammenhengen mellom kosthold, ernæring, levevaner og helse. På Vg1 fikk du grunnleggende kunnskap om disse temaene. I første del av boka får du en kort repetisjon - i tillegg gir den mer konkrete råd og kunnskap om kosthold, fysisk og psykisk helse og spise- og levevaner. Del to tar for seg det vi kaller spesialkost - kosthold for friske og syke i institusjoner. Du finner teori, menyforslag, matlagingsråd og kostholdsråd for bl.a. hverdagskost (normalkost), personer med forskjellige sykdommer og lidelser, kulturer og religioner. Det er oppgaver til alle kapitler og temaer.
Les mer
Boka er skrevet for programfaget Kosthold, ernæring og helse, vg2 kokk- og servitørfag. Målet med boka er at elevene skal se sammenhengen mellom kosthold, ernæring, levevaner og helse. Det er oppgaver til alle kapitler og temaer.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788258405990
Publisert
2008-08-13
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Yrkeslitteratur
Vekt
300 gr
Høyde
240 mm
Bredde
170 mm
Dybde
10 mm
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
140