Den 16-årige Eirik går på toget i Bodø. Dagen etter ankomsten i Oslo skal han opp i biologieksamen med den forhatte læreren Goggen Iversen. Det blir en merkelig reise. En gammel kar kommer om bord, og de reiser gjennom fire milliarder år, hvor Charles viser Eirik de underligste livsformer. Livets utvikling trer fram - og kanskje får Eirik sin hevn over Goggen. En uvanlig spennende innføring i Darwins evolusjonsteori.
Les mer
16-årige Eirik er ingen mønsterelev. Han sitter på toget fra Bodø til Oslo og gruer seg til biologieksamenen han skal ha dagen etter. En gammel mann går om bord i toget, og det er bare de to i togkupeen. De reiser gjennom fire milliarder år, hvor den gamle mannen, Charles, viser Eirik de underligste livsformer på stoppesteder underveis. Historien er en innføring i Darwins evolusjonsteori.
Les mer
"(...) boka kan minne om en herlig syntese av både "Tilbake til fremtiden", dyphavs sci-fi'en "The Abyss" og "Jurassic Park". Dette er biologiens svar på "Sofies verden", og med sine 153 sider, er den overkommelig selv for dem med manglende leselyst og leseferdigheter."
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202307608
Publisert
2009
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
530 gr
Høyde
240 mm
Bredde
170 mm
Tykkelse
20 mm
Aldersnivå
12-16
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
153

Forfatter
Illustratør