"Beste norske kokebok 2009" Dette er historien om Morten Schakenda, en av Norges beste kokker som pakket vekk kokkeknivene og ble baker i Lom. Dette er også en bakebok som får deg til å lengte etter duften av nybakt brød, og lærer deg kunsten å bake. Morten Schakenda byr på seg selv og sine historier. Han gir oss fristende oppskrifter alle kan få til hjemme på kjøkkenet, møter med mennesker i og rundt bakeriet - og hva som egentlig er hemmeligheten hvis du vil oppfylle en drøm. Morten Schakenda er utdannet kokk og har jobbet på restauranter som Jan's Mat og Vinhus, D'Artagnan og Bagatelle. Han var med på å starte Terra Bar & Restaurant, jobbet med Harald Osa på Holmenkollen Restaurant, var mange år på Gastronomisk Institutt og på Kokkelandslaget før han begynte som lærling ved Åpent Bakeri. Etter to år flyttet han til Lom og etablerte Bakeriet. "Brukt som kokebok: Så rett på sak at du faktisk kommer til å bake herlighetene. Lest som kokebok: Er den innsatt med lukten av nybakt brød, eller bare virker det sånn?" Yngve Ekern, Aftenposten
Les mer
Dette er historien om mesterkokken Morten Schakenda som flyttet til Lom og åpnet et bakeri. Her presenterer han kunnskap om baking og oppskrifter fra eget bakeri. Boka inneholder også møter med mennesker i og rundt bakeriet, blant annet Arne Brimi.
Les mer
Forord av Leif Ove Andsnes

Produktdetaljer

ISBN
9788203237157
Publisert
2009-09-14
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Aschehoug
Vekt
1275 gr
Høyde
309 mm
Bredde
253 mm
Dybde
24 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
192

Illustratør