Sunne og fulle av antioksidanter! I Norge har vi en sterk tradisjon for å høste fra naturens skattekammer. Blåbær og tyttebær er velkjente for de fleste, men det er flere bærtyper du kan sanke! I Norske bær finner du grundige presentasjoner av 23 ulike bærsorter fra natur og hage: utseende, hvor du finner dem, hva de smaker, om oppbevaring, og hvilke ernæringsmessige og medisinske kvaliteter de har. I tillegg får du et vell av oppskrifter med bær som tilbehør eller som hovedingrediens: i fast, rørt, syltet, kokt eller i flytende form. Kirsten Winge er biolog og anerkjent villmarkskokk med en rekke matbøker med natur som råstoff bak seg. Ove Bergersen er biolog og anerkjent naturfotograf.
Les mer
Boka presenterer 23 ulike bærtyper du kan finne i norsk natur eller i hagen. Du får informasjon om utseende, hvor du finner dem, hva de smaker, hvordan de oppbevares, og hvilke ernæringsmessige og medisinske kvaliteter de har. I tillegg inneholder boka oppskrifter med bær som tilbehør eller hovedingrediens. Har litteraturliste og register.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788252932317
Publisert
2009-05-13
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Tun
Vekt
898 gr
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
210

Forfatter
Illustratør