En original og viktig klimaøyeåpner for unge lesere! Klimaforsker Bjørn H. Samset og tegneserienestor Arild Midthun har slått seg sammen i Embla - Kampen for fremtiden. Embla står foran sitt livs store gjennombrudd. Fra å leve i en trygg verden av moter og sosiale medier, møter hun plutselig motstandere og utfordringer som tvinger henne til å ta et valg, det samme valget som vi alle må ta: Hvordan vil vi at fremtiden skal bli? Gjennom en spennende fortelling fortalt i tegneserieform ønsker Samset og Midthun å formidle kunnskap om klimaendringene vi står overfor, samt å vise fram hvilke utfordringer vi møter når vi skal velge strategi for veien videre. Underveis i historien blir Embla presentert for tre mulige og faktabaserte fremtidsscenarioer som garantert vil gi leseren noe å tenke på. Det er Embla som må velge i denne historien, men som leser er du aldri i tvil om at vi selv står overfor det samme valget. Scenariene Embla må velge mellom, illustrerer scenariene som brukes av FNs klimapanel. Faktaene og kunnskapen som blir presentert er faglig basert og globalt akseptert blant forskere. Embla er en unik måte å formidle et alvorlig og viktig tema til dagens klimabevisste ungdommer.
Les mer
Embla står foran sitt livs store gjennombrudd. Fra å leve i en trygg verden av moter og sosiale medier, møter hun plutselig motstandere og utfordringer som tvinger henne til å ta et valg, det samme valget som vi alle må ta: Hvordan vil vi at fremtiden skal bli? Embla er en unik måte å formidle et alvorlig og viktig tema til dagens klimabevisste ungdommer.
Les mer
Embla - Kampen om fremtiden er likevel ein ærleg og vellukka«Call-to-Action» for unge lesarar. Albumet tar målgruppa på høgste alvor, både i Arild Midthun sin idérike, medrivande estetikk og i Bjørn H. Samset si insisterande kunnskapsformidling.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202658939
Publisert
2022-01-10
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
538 gr
Høyde
303 mm
Bredde
217 mm
Dybde
12 mm
Aldersnivå
12-16
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
61

Forfatter
Illustratør