"Hallo? Jeg har oppdaget et hull i leiligheten min ... ja ... om dere kan komme og se på det ... ta det med ned til dere, sier du ... hvordan ... hallo!" Hovedpersonen har oppdaget et hull og prøver å finne en forklaring. Han oppsøker ekspertise. Men det er ikke alt som kan forklares, kanskje han bare må akseptere at det er der. Dette er en utsøkt og original bildebok. Den er både surrealistisk og hverdagslig. Alt foregår i en vanlig hverdag, men det er jo kanskje i vanlige hverdager at det surrealistiske skjer. Boken vil appelere til mennesker i alle aldre, både små og store som har evne til å undre seg. Hullet er stanset gjennom hele boka, så det finnes altså i virkeligheten. Les mer om boken her. Nominert til Brageprisen 2012
Les mer
Boka handler om en mann som flytter inn i en ny leilighet. Han oppdager at det er et hull der som flytter på seg. Hullet er stanset ut slik at leseren kan se det gjennom hele boka.
"Å, nei! Her har hovedpersonen funnet et hull i leiligheten sin. det samme hullet er hamret ut gjennom bokpermen. En nydelig og finurlig barnebok som også vil sjarmere mor og far i senk."

Produktdetaljer

ISBN
9788202375768
Publisert
2012-04-24
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
698 gr
Høyde
275 mm
Bredde
233 mm
Dybde
20 mm
Aldersnivå
6-9
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet

Forfatter
Illustratør