Denne boken er en del av et større læreverk for utdanningsprogrammet restaurant- og matfag Vg1, skrevet i samsvar med læreplanen og intensjonene i Kunnskapsløftet. Boken tar for seg sider ved kostholdet vårt som er viktige å kjenne til for alle som arbeider med mat. Den forteller også om ernæring og kosthold hos spesielle grupper og tar for seg tradisjonsmat, både fra Norge og fra mange andre land. Gunn Elin Hodne er utdannet næringsmiddelteknolog og har tileggsutdannelse i anatomi og fysiologi. Hun har vært trainee i Tine og har hatt ulike stillinger i Gilde, blant annet avdelingsleder for salteri og hermetikk. Hun har også arbeidet ved Norconserv og er nå ansatt ved Gastronomisk Institutt AS. Læremiddelverket i restaurant- og matfag Vg1 er utvikla i samarbeid mellom Fagbokforlaget, Gastronomisk Institutt og Grieg Multimedia
Les mer
Boka tar for seg sider ved kostholdet vårt som er viktige å kjenne til for alle som arbeider med mat. Den tar også for seg ernæring og kosthold hos spesielle grupper og tradisjonsmat fra Norge og andre land. Har oppgaver.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788245005226
Publisert
2007
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Fagbokforlaget
Vekt
338 gr
Høyde
239 mm
Bredde
170 mm
Dybde
8 mm
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
153

Redaktør
Illustratør