Ribbe, pinnekjøtt - eller noe helt annet? Her får du de klassiske julemiddagene, de sju sortene og alt det andre du måtte ha lyst til å lage til jul. Følg praktiske oppskrifter på alle julematens elementer - fra tradisjonell lutefisk, ribbe eller pinnekjøtt til de uunnværlige sju kakeslagene. Du finner også en rekke andre retter som egner seg godt i julen, som kalkun, innbakt oksefilet, urtekrydret laks og and i blåbær- og madeirasaus - i tillegg til mange spennende desserter og kaker for den som vil prøve noe nytt. Les hvordan du kan gjøre denne julen ekstra spesiell med egenhendig finpuss - fra borddekorasjoner til herlige hjemmebakte nytelser til gjestene - Deilig julemat har alt du trenger til den store høytiden!
Les mer
På omslaget: Tradisjonelle og moderne oppskrifter. Småretter, middager, desserter, bakst, drikke

Produktdetaljer

ISBN
9788231609360
Publisert
2015-07-24
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Spektrum
Serie
Vekt
564 gr
Høyde
240 mm
Bredde
192 mm
Dybde
22 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
224

Illustratør
Oversetter