Mange spennende retter fra min tidligere arbeidskollega for deg som er glad i å lage mat. Anbefales.

- Jon Derby Gjeilo,

Jeg er utdannet kokk og dette er min første kokebok. Mine 5 år i Frankrike ga meg og familen mange smaksopplevelser som vi lærte å sette pris på. Den franske maten har nå blitt en del av vårt kosthold, og våre gjester setter stor pris på den Prevencalske maten jeg serverer. Norsk tradisjonsmat betyr også mye for meg, så det å tilberede den med en litt ny vri synes jeg er spennende. Denne boken gir deg oppskrifter på norsk og fransk mat, og noen historier fra Provence og Norge. Jeg håper du vil få inspirasjon og lyst til å kose deg på kjøkkenet med maten min.
Read more

Product details

ISBN
9788269240900
Published
2021-05-14
Edition
1. edition
Publisher
Vendor
MOSA Designlab AS
Weight
690 gr
Height
270 mm
Width
215 mm
Thickness
14 mm
Age
Voksen
Language
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Number of pages
111
Genre
Faglitteratur