"Hvis du virkelig mener alvor med grillingen, er Angela Taliaferros «Helt Texas» obligatorisk lesning." - Kine Hult, Aftenbladet

«Måten boka er lagt opp og skrevet gjør den særdeles godt egnet for den som er nysgjerrig på å gjøre barbecue selv, men kanskje ikke har så mye erfaring med denne typen matlaging. Når det er sagt, må jeg jeg understreke at dette også er en bok for barbecue-entusiastene der ute. For det er liten tvil om at ekteparet Taliaferro/Ødegaard ikke bare kan mye om barbecue, men at de har en virkelig lidenskap for dette. [.] denne lidenskapen skinner gjennom på samtlige sider.» meatandmetal.no

Lær deg ekte barbecue - den nyeste mattrenden! Nordmenn elsker grilling. Nå er også den amerikanske barbecue-trenden på full fart inn i det norske kjøkkenet. Mens tradisjonell grilling dreier seg om direkte varme og høy temperatur, foregår barbecue med indirekte varme og lav temperatur. Resultatet blir fantastiske måltider. I denne boka lærer du det du trenger å kunne om barbecue fra Norges fremste barbecue-eksperter. Her er alt om barbecue-kulturens opphav i Texas, gode forklaringer på hva slags utstyr du trenger og hvordan du bruker det, hva slags brensel du fyrer opp med, og ikke minst et vell av gode oppskrifter. Forfatterne guider deg til de beste råvarene og viser hvordan du tilbereder både kjøtt og fisk på ekte barbecue-vis, med ulike kombinasjoner av saus, rubs og marinader. Boka inneholder også sideretter og tips til hva du kan drikke til. Resultatet blir det komplette barbecuemåltid slik du får det i Texas. "Hvis du virkelig mener alvor med grillingen, er Angela Taliaferros «Helt Texas» obligatorisk lesning." - Kine Hult, Aftenbladet.
Read more
Forord av Eyvind Hellstrøm

Product details

ISBN
9788248921219
Published
2018-03-21
Edition
1. edition
Publisher
Vendor
Kagge
Weight
1050 gr
Height
268 mm
Width
216 mm
Thickness
24 mm
Age
Voksen
Language
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Number of pages
197
Genre
Faglitteratur

Photographs by
Illustrated by