Lær deg ekte barbecue - den nyeste mattrenden! Nordmenn elsker grilling. Nå er også den amerikanske barbecue-trenden på full fart inn i det norske kjøkkenet. Mens tradisjonell grilling dreier seg om direkte varme og høy temperatur, foregår barbecue med indirekte varme og lav temperatur. Resultatet blir fantastiske måltider. I denne boka lærer du det du trenger å kunne om barbecue fra Norges fremste barbecue-eksperter. Her er alt om barbecue-kulturens opphav i Texas, gode forklaringer på hva slags utstyr du trenger og hvordan du bruker det, hva slags brensel du fyrer opp med, og ikke minst et vell av gode oppskrifter. Forfatterne guider deg til de beste råvarene og viser hvordan du tilbereder både kjøtt og fisk på ekte barbecue-vis, med ulike kombinasjoner av saus, rubs og marinader. Boka inneholder også sideretter og tips til hva du kan drikke til. Resultatet blir det komplette barbecuemåltid slik du får det i Texas. "Hvis du virkelig mener alvor med grillingen, er Angela Taliaferros «Helt Texas» obligatorisk lesning." - Kine Hult, Aftenbladet.
Les mer
Forord av Eyvind Hellstrøm
«Måten boka er lagt opp og skrevet gjør den særdeles godt egnet for den som er nysgjerrig på å gjøre barbecue selv, men kanskje ikke har så mye erfaring med denne typen matlaging. Når det er sagt, må jeg jeg understreke at dette også er en bok for barbecue-entusiastene der ute. For det er liten tvil om at ekteparet Taliaferro/Ødegaard ikke bare kan mye om barbecue, men at de har en virkelig lidenskap for dette. [.] denne lidenskapen skinner gjennom på samtlige sider.» meatandmetal.no
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788248921219
Publisert
2018-03-21
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Kagge
Vekt
1050 gr
Høyde
268 mm
Bredde
216 mm
Dybde
24 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
197

Bilder av
Illustratør