Mat på norsk er først og fremst en bruksbok. Her er de gode, tradisjonsrike rettene som er vårt nasjonale felleseie. Her er mat med dialekt, og her er spennende retter der utenlandske impulser har fått slippe til. Felles for dem er at det er smakfull og sunn mat som alle kan lage. Mest hverdagsmat og noe festmat, i alt over 400 oppskrifter med bilde av nær sagt alle rettene. Mat på norsk har egne, innledende kapitler om norsk mathverdag og matkultur, samt valg av drikke til maten og hva som regnes som sunn mat. Boken dekker alt fra brødmat og salater til alle typer middager, desserter, kaker og gjærbakst. Mat på norsk er kanskje den mest omfattende kokebok om norsk mat, slik vi liker å lage den anno 2003.
Read more

Product details

ISBN
9788290823950
Published
2003
Edition
1. edition
Publisher
Blinke Forlag AS
Weight
1825 gr
Height
288 mm
Width
250 mm
Thickness
26 mm
Age
Voksen
Language
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Number of pages
288
Genre
Faglitteratur

Illustrated by