I denne boka trekkes solbær for alvor inn i det moderne kjøkken. Solbær kan med stor hell brukes både til kjøtt og fisk, desserter, kaker og julegodter, smoothies og barnemat. Her får du oppskriftene! Tradisjonelt har solbær vært brukt til saft og syltetøy, som turdrikk og enkel medisin. Men smaken gir så mange flere muligheter. SOLBÆR er full av tradisjonelle og nyutviklede oppskrifter fra inn- og utland. Helse og sunnhet har alltid vært knyttet til solbær. Høy konsentrasjon av C-vitaminer og antioksidanter kan blant annet bidra til å forebygge hjertekarsykdommer, kreft og aldersdemens, samt styrke immunforsvaret. SOLBÆR forteller også gårds- og kulturhistorien knyttet til gården Mølstad vestre, og gir råd for dyrking av solbær. Utgitt i samarbeid med Messel Forlag.
Read more

Product details

ISBN
9788252928617
Published
2005
Edition
1. edition
Publisher
Forlaget Vigmostad & Bjørke
Weight
756 gr
Height
276 mm
Width
216 mm
Thickness
14 mm
Age
Voksen
Language
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Number of pages
175
Genre
Faglitteratur

Illustrated by