En vilter kulinarisk ferd gjennom 50 matretter som definerer menneskets historie.
Var gladiatorene i antikkens Roma veganere? Hvilken prinsesse gjorde te populært i England? Hvordan oppstod sushi? Ble den siste mammuten faktisk spist i New York i 1951? Uta Seeberg tar oss med på en kulinarisk reise i tid og rom. Fra forhistoriske grillfester til molekylære Michelin-måltider forteller hun morsomme, kuriøse og herlige historier fra
kjøkkenets verden – og forklarer hvorfor maten vi spiser, sier mer om tidsånden enn vi aner.
Var gladiatorene i antikkens Roma veganere? Hvilken prinsesse gjorde te populært i England? Hvordan oppstod sushi? Ble den siste mammuten faktisk spist i New York i 1951? Uta Seeberg tar oss med på en kulinarisk reise i tid og rom. Fra forhistoriske grillfester til molekylære Michelin-måltider forteller hun morsomme, kuriøse og herlige historier fra
kjøkkenets verden – og forklarer hvorfor maten vi spiser, sier mer om tidsånden enn vi aner.
Read more
Product details
ISBN
9788293625186
Published
2024-09-01
Edition
1. edition
Publisher
Risk forlag AS
Weight
358 gr
Height
191 mm
Width
122 mm
Thickness
22 mm
Age
Voksen
Language
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Number of pages
246
Original title
Wie isst man ein Mammut?
Genre
Faglitteratur
Author
Translated by