Boka er skrevet for videregående kurs 1 baker- og konditorfag, brukes nå av elever på Vg2 Matfag. Av innholdet: Korn og mel, vann, egg, sukker, fett, oljer, fettprodukter og emulsjoner, sjokolade, melk og melkeprodukter, hevemidler, krydder, salt, fortyknings- og geleringsmidler, nøtter og nøtteprodukter, frukter, syltetøy og marmelade, essenser og farger, halv- og helfabrikater, tilsetningsstoffer og hjelpestoffer, matallergier og sykdommer, energiberegning av ferdige produkter, lagring. Spørsmål og oppgaver til hvert kapittel.
Read more

Product details

ISBN
9788258405846
Published
2007
Edition
2. edition
Publisher
Solum Bokvennen AS
Weight
390 gr
Height
297 mm
Width
210 mm
Thickness
7 mm
Language
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Number of pages
128
Genre
Skolebøker

Illustrated by