Grunnleggende ernæringslære er en basisbok om menneskets ernæring
og kostens betydning for god helse. Det er lagt særlig vekt på
betydningen av samspillet mellom kosthold og fysisk aktivitet for god
helse. Teksten i denne tredje utgaven er oppdatert på sentrale
områder i henhold til nyere forskningslitteratur. Boka er spesielt
tilpasset norske forhold. Den henvender seg til en bred gruppe av
studenter i universitets- og høyskolesektoren, blant annet innenfor
medisin, ernæring, idrettsfag og fysioterapi og andre
studentkategorier innenfor forebyggende og helsefremmende fagområder.
Boka gir også et godt grunnlag for videre studier innenfor mer
spesialiserte, tilgrensende områder som klinisk ernæring,
samfunnsernæring og næringsmiddelteknologi.
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788205528758
Publisert
2021
Utgave
3. utgave
Utgiver
Vendor
Gyldendal akademisk
Språk
Product language
Norsk
Format
Product format
Digital bok
Forfatter