En kokebok som i sin helhet er viet alle de deilige variantene av bønner, linser og erter! Bønner, erter og linser ? alle er enige om at det er både godt og sunt. Billig er det også! Men hvordan få til å bruke mer av dem? Her er det 100 oppskrifter på alle slags retter, til og med snacks og kaker! Du får også en omfattende oversikt over av ulike slag bønner, erter og linser. Stell og forberedelser er godt forklart, både bløtlegging, spiring og koking. Hermetiske varianter kan brukes i en stor del av oppskriftene, ofte til retter som lages på få minutter. Forfatteren forteller med entusiasme og varme om belgfruktenes gode egenskaper når det gjelder smaksopplevelser og næringsinnhold. Få bønnene ut av skapet og opplev de allsidige mulighetene. Intervju med Camilla Jensen
Les mer
Kokeboken inneholder oppskrifter på retter laget med tørkede, hermetiske, friske eller spirede erter, bønner og linser. Her finner du oppskrifter på salater, forretter, middagsretter og supper, samt kaker og andre søtsaker. Boken inneholder også informasjon om forskjellige typer belgfrukter, bløtleggings- og koketider, næringsinnhold og fremgangsmåte for spiring med mer. Har oppskriftsoversikt og register.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788205389854
Publisert
2009-01-27
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Gyldendal
Vekt
647 gr
Høyde
252 mm
Bredde
197 mm
Dybde
18 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
167

Forfatter