Hans-Erik Dyvik Husby, bedre kjent som Hank von Helvete, er ikke bare en habil sanger og skuespiller, men også en dreven kokk. Interessen for mat kom tidlig, og grilling har blitt en av hans store lidenskaper. I denne boken gir Hans-Erik deg alle tipsene du trenger for å lykkes som grillmester. Fra heite ventepølser, heftig hamburger, heavy hummer, elektrisk entrecote, hissig hval, fyrig høne til helstekt gris. Toppet med egenkomponerte marinader. Boken er krydret med små matanekdoter fra et langt rockeliv: Hvordan moren brakte inn en slags sydlandsstemning i hjemmet med gryteretten. Høytidsmiddagene Hans-Erik arrangerte for en gjeng med narkomane gategutter, som også var hans venner. Og de gode stundene på kjøkkenet sammen med kona Gro.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788293303091
Publisert
2014-04-28
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Improba
Vekt
690 gr
Høyde
257 mm
Bredde
202 mm
Dybde
17 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
153
Sjanger
Faglitteratur

Illustratør