Boka inneholder oppskrifter på hverdags- og festmat, alle med hvitt kjøtt av kylling eller kalkun som ingredienser. I tillegg har den oppskrifter på desserter som kan passe til, og forslag til tre festmenyer. Som hverdagsmat har boka oppskrifter på bl.a. indonesisk stekt ris, falu-wok og kyllingfilet i aprikossaus. Som festmat har boka oppskrifter på bl.a. hønsefrikassé, raspeballer med saltede kalkunlår og rotmos og bulgurfylt kyllingbryst. Boka har også oppskrifter på retter fra andre land, bl.a. indonesiske kjøttboller, japanske kyllingspidd og kyllinggryte fra Kamerun. Har register.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788203227080
Publisert
2002
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Aschehoug
Vekt
440 gr
Høyde
204 mm
Bredde
222 mm
Dybde
11 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
134
Sjanger
Faglitteratur

Illustratør