Eirik Sevaldsen er hjernen bak Lofthus Samvirkelag på Sandaker i Oslo. I samarbeid med Åpent Bakeri står han bak en virkelig grensesprengende pizzarestaurant. Her får du pizza på Sevaldsens måte. En tynn og sprø bunn med f.eks. reinsdyr, fennikkelsalami, urtemarinert kylling, hvit trøffel, klippfisk, lodderogn, høvlede mandelpoteter, blåskjell - og eple. I denne boken finner du alle oppskriftene. Du vil også lære deg grunnleggende håndverk og få øynene opp for hvor viktig det er med gode råvarer. Det meste er lov, og alt du tror smaker bra, bør prøves.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788203239915
Publisert
2011-09-19
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Aschehoug
Vekt
1568 gr
Høyde
306 mm
Bredde
257 mm
Dybde
29 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
204
Sjanger
Faglitteratur

Forfatter
Contributions by
Illustratør