Enkle og velsmakende sommerretter med en thailandsk vri. Finnes det noe bedre enn å dekke et vakkert bord en lys sommerkveld, enten på balkongen, brygga eller i hagen og sette seg ned med gode venner og nyte? Terje Ommundsen brukte pandemien til å lage mat til vennene sine og utviklet et helt nytt repertoar på hjemmekjøkkenet, hvor barndommens sørlandske sommermat fikk følge av thaismakene fra restauranten han driver. Resultatet har blitt boken Thaisommer - mat til lyse sommerkvelder. Her får norske råvarer som sjømat og grønnsaker, kylling og biff nytt liv med sterke, søte og syrlige smaker fra Thailand. Ikke minst får du klassikere i ny drakt: jordbær med kokosmelk og thaifjordkake med mango, sommersalater med sting og skalldyrfest. I boken finner du også lekre drinker og snacks til sommerens nabofest eller late hyttekvelder under åpen himmel.
Les mer
Undertittel er stavet "May til lyse sommerkvelder" på tittelsiden. Feil utgivelsesår i kolofonen: 2033

Produktdetaljer

Publisert
2022-07-15
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Gyldendal
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
E-bok

Forfatter
Bilder av