Woken stammer fra Kina, men forekommer i hele Sørøst-Asia. En wok anvendes blant annet til hurtigfresing av grønnsaker eller finstrimlet kjøtt. Fordelen med en wok er at igredienser som er ferdig tillaget kan plasseres på den sluttende kanten, for å beholde varmen. Samtidig kan annet tillages i bunnen av gryten. I denne praktiske kokeboken som er spirallinnbundet for å gjøre den enkel å bruke i matlagningen finner du mer enn 100 wok-oppskrifter fra de enkle som lages på få minutter til mer avanserte. I denne serien finnes også "104 Sauser" - "Salater" - "Kylling" og "Pasta" .
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788248207726
Publisert
2006
Utgave
1. utgave
Utgiver
Notabene Forlag
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Spiral
Antall sider
94
Sjanger
Faglitteratur
Forfatter
Oversetter