Dette er kokeboka for alle med matallergi eller andre former for overfølsomhet mot mat. Her får du oppskrifter på supper, middagsretter, gjærbakst, kaker, desserter og godteri - både med og uten gluten, egg, melk og nøtter. Endelig kan du kose deg akkurat som du vil! Boka inneholder også nyttige råd og tips i forhold til matvareoverfølsomhet. Den er skrevet av overlege Ragnhild Halvorsen, klinisk ernæringsfysiolog Anne K. Bueso, kost-økonom Ann Eli Mavrakis og kokk Tommy Dypvik ved Voksentoppen senter for astma og allergi. Fotograf Mona Gundersen har tatt alle bildene i boka. Voksentoppen er et spesialsykehus for barn og unge med alvorlig allergi, astma og andre lungesykdommer, eksem og matvareintoleranse. Senteret har lang erfaring og bred kompetanse på feltet mat-allergi og -intoleranse.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788204128928
Publisert
2007
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Damm
Vekt
693 gr
Høyde
255 mm
Bredde
204 mm
Dybde
13 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
152
Sjanger
Faglitteratur

Illustratør