🔥MÅNEDENS BOK - APRIL🔥

Hvorfor spiser vi ting som ikke er mat? Og hvorfor fortsetter vi å spise selv om vi egentlig er mette?

Det er ikke deg, det er "maten". Vi har gått inn i en ny "spisingalder" hvor de fleste av kaloriene våre kommer fra et helt nytt sett med stoffer kalt ultraprosessert, mat som er industrielt bearbeidet og designet og markedsført for å være vanedannende. Men vet vi egentlig hva det gjør med kroppen vår? Boken "Ultra-Processed People" av Chris van Tulleken tar oss med på en reise gjennom matvitenskapens verden og en UPF-diett for å oppdage hva som egentlig skjer.

Finn ut hvorfor trening og viljestyrke ikke kan redde oss, og hva ultraprosessert mat egentlig gjør med kroppen vår, helsen vår, vekten og planeten (hint: ikke noe bra). For lenge har vi blitt fortalt at vi bare trenger å ta forskjellige valg, når vi egentlig lever i et matmiljø som gjør det nesten umulig. Så dette er en bok om våre rettigheter. Retten til å vite hva vi spiser og hva det gjør med kroppen vår og retten til god og rimelig mat.

 

LEGG I HANDLEKURVEN