Angrerett og retur

Denne teksten gjelder for akademika.no (nettbutikken). Har du handlet i en av våre fysiske Akademika-butikker: ta kontakt med den aktuelle butikken.

Akademika.no driftes av haugenbok.no og alle varer skal derfor returneres til: 

Haugenbok.no 
Postboks 175 
6101 Volda 

NB. Vi tar ikke i mot retur av varer som er handlet på Akademika.no i våre butikker.

Her kan du lese om forventet leveringstid hos akademika.no.

Angrerett

Du kan angre et kjøp innen 14 dager etter at du mottar pakken. Du har ytterligere 14 dager å få den returnert til oss etter at du sier fra til oss at du angrer kjøpet. Du vil få tilbakeført pengene til din konto innen 14 arbeidsdager etter at bøkene er registrert returnert til oss.

I følge angrerettsloven er det kunden selv som skal betale for returporto ihht. Posten sine takster.

Om varen er tatt i bruk har vi som selger rett til å kreve erstatning ved verdiforringelse, om det er synlig tegn til bruk.

Angreretten gjelder ikke hvis forseglingen er brutt for kalkulatorer eller andre elektroniske produkter.

Det er ikke angrerett på nedlastbare produkter som e-bøker.

Reklamasjon

Dersom det skulle være en feil på varen du har mottatt, ber vi deg sende en e-post til Akademika kundeservice med dokumentasjon på dette (feks. bilde av varen). Du vil motta en portoslipp på e-post som dekker portokostnadene. Du vil få tilbakeført pengene til din konto innen 14 arbeidsdager etter at varen er registrert returnert hos oss.

Kreditering

Dersom du har mottat en faktura vil denne bli nullstilt. Henvend deg gjerne til Akademika kundeservice dersom du ønsker å motta en kopi av kreditnotaen. Dersom du har betalt for varen med kort, vil pengene bli tilbakeført til din konto innen 14 arbeidsdager etter at returen er registrert hos oss.

E-bøker

Det er ingen returrett på e-bøker.