Brukerveiledning kjøp av digitale kompendier

Kompendiene er kun tilgjengelig for studenter ved Nord Universitet. For å få tilgang til kompendiene, må du som student være innlogget med FEIDE på akademika.no

Betalingsform for digitale produkter er bankkort eller Vipps. Videre må du også hakke av at du er inneforstått med at angrerett ikke gjelder ved kjøp av digitale ressurser.  

De digitale kompendiene har en utskrifts- og kopieringsbegrensning på to sider. Alle eventuelle utskrifter vil påføres din brukerinnlogging på toppen av dokumentet samt et vannmerke over sidene. Dette er for å beskytte opphavsretten.

Etter kjøpet er gjennomført, vil du få tilsendt en epost med lenke til aktivering av ressursen din. Lenken fungerer kun en gang, så det er viktig at du fullfører prosessen etter du trykker på denne. Etter du har trykket på lenken vil du bli bedt om å enten logge inn på eller registrere en Bookshelf-konto.  

Bookshelf er en bokleser som primært brukes på e-lærebøker. Ved å ta i bruk Bookshelf får du mange muligheter som vil gjøre studiehverdagen din enklere. Bookshelf er tilgjengelig for iOS, Android, Kindle Fire, Mac, PC, og Chromebook. I tillegg kan man koble seg til biblioteket på enhver enhet som har nettlesertilgang. Ønsker du mer informasjon om Bookshelf kan du trykke her