Boka tar for seg de vanligste enhetsoperasjonene i framstillingen av næringsmidler. Boka forsøker også å vise noe av den underliggende teorien for de prosessene som er beskrevet, samtidig som praktiske eksempler skal illustrere teorien. Viktige temaer er også styrings- og reguleringsteknikk og kvalitetssikring. Skrevet for faget prosesslære ved teknisk fagskole, linje for næringsmiddelteknikk, men egner seg godt for alle som arbeider med og er interessert i faget. Har litteraturliste og register.
Les mer
Boka tar for seg de vanligste enhetsoperasjonene i framstillingen av næringsmidler. Boka forsøker også å vise noe av den underliggende teorien for de prosessene som er beskrevet, samtidig som praktiske eksempler skal illustrere teorien. Viktige temaer er også styrings- og reguleringsteknikk og kvalitetssikring. Skrevet for faget prosesslære ved teknisk fagskole, linje for næringsmiddelteknikk, men egner seg godt for alle som arbeider med og er interessert i faget. Har litteraturliste og register.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788258404474
Publisert
2002
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Yrkeslitteratur
Vekt
645 gr
Høyde
297 mm
Bredde
210 mm
Dybde
13 mm
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
215