Etter 25 år med «sex, dop og gourmetmat» har den amerikanske kjøkken sjefen og forfatteren Anthony Bourdain bestemt seg for å fortelle alt!
Bli med gjennom Bourdains elleville karriere fra jobben i oppvasken ? aller nederst på rangstigen ? til kjøkkenet på restauranten Rainbow Room på toppen av Rockefeller Center.
Boken er også en global rundreise, fra New York til Tokyo til Paris og tilbake til New York igjen.
Bourdains historier fra verdens restaurant kjøkken er uforutsigbare, sjokkerende og morsomme!
Les mer
Sidetall hentet fra første trykte norske utgave
Produktdetaljer
ISBN
9788251681254
Publisert
2013-10-23
Utgave
1. utgave
Utgiver
Forlaget Vigmostad & Bjørke
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
E-bok
Antall sider
294
Orginaltittel
Kitchen Confidential
Sjanger
Faglitteratur
Forfatter
Oversetter