Etter læretiden og flere kokkestillinger følger en lang periode med perfeksjonering - Den franske perioden.De fremste inspirasjonskilder blir bl.a. Guy Savoy i Paris, Bernard Loiseau i Saulieu og Fredy Girardet i Sveits.Etter 11 år med Bagatelle i Bygdøy allé 3 opplevde han, som første restaurant i Norden, å få tildelt to stjerner i Guide Michelin. Han knytter nye bånd til Frankrike gjennom Traditions & Qualité - det franske kjøkkens "jockey-club", og blir senere opptatt i Relais & Chateaux som første og eneste Relais Gourmand i Norge. Eyvind Hellstrøm har som president for den norske Bocuse d'Or komitéen fulgt tre norske kokker frem til seierspallen, hvorav to gull- og en bronsjemedalje. Han har blitt tildelt André Enghs gullnål og mottok i 1998, som første kokk i Norge, årets kunstnerpris fra Oslo by.
Denne boken - BAGATELLER - den første fra Hellstrøms hånd - er et resultat av en lang kokkekarriere, ispedd litt humor.
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788279000822
Publisert
2000
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Pantagruel
Vekt
1370 gr
Høyde
292 mm
Bredde
248 mm
Dybde
22 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
192
Orginaltittel
Bagatelle
Sjanger
Faglitteratur
Forfatter
Illustratør