Fermentering er både trendy og sunt, og så smaker det veldig godt! På stjernerestauranter som Maaemo serveres det flere retter med fermentert mat. Fermentering er en gammel konserveringsmetode som på kort tid har blitt veldig populær.
Fermentert mat er en kokebok full av matglede og sunne og smakfulle oppskrifter.
Du lærer å lage mat på tradisjonelt vis, slik bestemor gjorde, mat med lang holdbarhet og full av smaker som for mange er gått i glemmeboken, eller kanskje aldri har smakt. I tillegg til grunnoppskrifter som surdeig, surkål, kimchi, yoghurt, ketchup, chilipasta, ingefærøl og kombucha, får du også vite hvordan du kan servere dette i hverdagen.
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788293311621
Publisert
2019-01-16
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Gursli Berg
Vekt
780 gr
Høyde
265 mm
Bredde
198 mm
Dybde
20 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
173
Sjanger
Faglitteratur
Forfatter
Bilder av