Boka inneholder oppskrifter med fisk og sjømat med forskjellig vanskelighetsgrad. Av de enkle rettene er blåskjell i hvitvinssaus, breiflabb på grønnsakseng og stekte reker. Retter med middels vanskelighetsgrad er bl.a. bouillabaisse, salat med marinert blekksprut og stekt langust med spagetti. Blant de mer kompliserte rettene finner man gratinert kråkebolle, breiflabbmedaljonger og pot au feu.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9783899852981
Publisert
2004
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Feierabend
Vekt
1000 gr
Høyde
283 mm
Bredde
239 mm
Dybde
23 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
188
Orginaltittel
Fisch und Meeresfrüchte
Sjanger
Faglitteratur

Forfatter
Illustratør
Oversetter