Slik Fantomet av og til forlater de dype skoger og løser sine oppgaver i storbyens jungel, hender det en sjelden gang at Varg Veum forlater byen mellom de syv fjell og opererer andre steder. I femte bok i 7 Fjell-serien går veien til Oslo, den byen ingen besøker uten at den setter sine spor i en ... Året er 1992, og det moderne Oslo tar imot Veum med vold, trusler og terror. Men også med en vakker kvinne som hjelper Veum i hans etterforskning. Bak det hele lurer spørsmålet som hele Norden hadde stilt seg siden 1986: Hvem myrdet Olof Palme? Et mulig svar på det spørsmålet er en av de sakene Veum konfronteres med i Død mann sladrer ikke. Gunnar Staalesen (f. 1947) er en av Norges mest leste krimforfattere, og hans Varg Veum er blitt kåret til landets mest populære krimhelt av Dagbladets lesere. Denne boken er en omarbeidet versjon av romanen Begravde hunder biter ikke (Gyldendal 1993), tilpasset byggverket 7 Fjell. Mike Collins (f. 1961 i Irland, nå bosatt i Wales) er en av Storbritannias mest erfarne serieillustratører, med bakgrunn fra britiske serier som Dr. Who og Judge Dredd, og amerikanske serier som Batman, Fantomet og Lynet.
Les mer
Året er 1992, og Oslo tar i mot Veum med vold, trusler og terror. Men også med en vakker kvinne som hjelper ham i hans etterforskning. En av sakene Veum konfronteres med er spørsmålet hele Norden har stilt seg siden 1986: Hvem drepte Olof Palme?
Les mer
Ryggtittel: Død mann sladrer ikke. Forord av Audun Engelstad. Boken er en omarbeidet versjon av romanen Begravde hunder biter ikke

Produktdetaljer

ISBN
9788241905711
Publisert
2009-09-03
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Vigmostad Bjørke
Vekt
470 gr
Høyde
310 mm
Bredde
215 mm
Dybde
10 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
55

Forfatter
Illustratør